• De beste uitjes tegen dé beste prijs
  • Ruim 12 jaar ervaring
  • Alles in één keer goed geregeld
  • 200 activiteiten
  • Sterk in maatwerk
Veilig betalen
Alle reacties van de groep waren geweldig, dus zeer tevreden.
28-08-2016
Bedankt nog voor de super leuke dag!
19-03-2019
Super goed geregeld. Wij wilden eenaangepast programma qua tijd. jullie hebben het zo omgegooid dat iedereen mee kon doen.
19-03-2019
We hadden een inspirerende gids met leuke verhalen.
27-08-2016
Was erg leuk. Hilarisch hoe onze buitenlandse toeristen denken dat echt is " en maar foto 's maken" Dank voor de leuke ervaring.
14-08-2016
We hebben een super dag en avond gehad!! Echt onwijs genoten!! Allemaal! Er was er niet 1 die het niet naar haar zin heeft gehad! Ik zal jullie echt aanraden!! En als de mogelijkheid zich voordoet, zal ik jullie zeker nog een keer boeken!
28-08-2016
Collega's waren zeer enthousiast over de steps. 1 Collega wil er zelfs 1 aanschaffen.
28-08-2016
Was een super leuke dag!! Vriendelijke en leuke begeleiding! Aanrader!!
19-03-2019
Het was allemaal top geregeld. Een goede en gezellige bemanning... We hebben erg genoten. Bedankt voor de goede organisatie.
24-11-2012
Goed geregeld. Eten was prima bij Van den Hogen. Topactiviteit.
27-08-2016
Erg Leuk! We hebben een leuke dag gehad! De Escaperoom was moeilijk, maar wel leuk om te doen. Hartelijk dank voor de leuke dag.
27-03-2018
Leuke enthousiaste begeleiding en paling om van te smullen!
28-08-2016
We hebben allemaal positieve reacties gehad, heel erg leuk om te horen.
20-03-2019
Erg leuke dag gehad. Voor herhaling vatbaar. Bedankt namens onze groep Drubibu
27-08-2016
Veel succes verder en bedankt!!! Namens alle asperen allstars
14-08-2016